Profil

Jeg har været biavler siden 2002, og startede op med en enkelt bifamilie. I 2006 blev jeg ansat som bimester hos Bakkegårdens biavl, og var ansat frem til 2012. Som bimester lærte jeg håndværket omkring avl og produktion af Buckfast dronninger.

I 2012 blev jeg ansat som bimester ved Aarhus universitet i Foulum. Her fik jeg ansvaret for den daglige drift af universiteters 200 bifamilier. Igennem arbejdet ved universitetet fik jeg en, unik indsigt i biernes biologi og sygdomme.

Jeg er uddannet jordbrugsteknolog fra Vejlby Landbrugsskole, med speciale i planteproduktion i 2006. I januar 2014 afsluttede jeg min kandidat i byggeledelse fra Aalborg universitet, og i dag arbejder jeg til dagligt som projektleder hos Banedanmark.

Min passion for biavl har givet mig mange store oplevelser, jeg har bl.a. besøgt biavlere flere steder i verden, og min biavl er derfor også stærk inspireret af nogle af de teknikker jeg har set anvendt. Under menuen billeder, er det bl.a. muligt at se billeder fra mit besøg hos en biavler på Tasmanien.

Profil 13. marts 2017